top of page

QUI SOM

Velvet Jeans Musica d'aprop
Velvet Jeans Band

Velvet Jeans és un duet acústic format per Vanessa Gutiérrez a la veu i  percussions, i Jordi Bramon a la guitarra acústica, clàssica i loops. 

Aquest projecte musical va començar a gestar-se a finals del 2017. La primera idea va ser arranjar i recrear en format acústic temes de diversos estils. Aquesta idea va ser la  que va anar donant nom i forma al projecte, ja que els temes passaven d'un format de banda i elèctric, a un format acústic i proper, o més ben dit, cançons passades pel sedàs del Vellut. Amb aquest repertori vam fer les primeres  presentacions en directe durant el 2018 i part del 2019: Festival de la veu (a)phònica de Banyoles, El Camí Summer Market a la PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella, l'Emerging Market de Girona, a Torremirona i un llarg etcètera de concerts en terrasses i bars en format vermut i de tarda vespre.  

Vanessa Gutiérrez
Velvet Jeans Band Vanessa

VANESSA GUTIÉRREZ - VEU / PERCUSSIONS

 

Ha estudiat cant a l’escola de música “Casino Menestral” de Figueres.

Ha treballat en diversos projectes musicals com a cantant solista.

Actualment és la cantant del projecte acústic Velvet Jeans.

Jordi Bramon
Velvet Jeans Band Jordi Bramon

Va estudiar guitarra clàssica al Conservatori de música Isaac Albèniz de Girona i té la diplomatura de Mestre Especialista d’Educació Musical, obtenint el Premi Extraordinari de Titulació. Ha estat treballant en diferents projectes musicals, com a intèrpret i també com compositor. Projectes que han anat passant per estils com el rock simfònic i/o progressiu, la música en format acústic, o bé l’acompanyament d’obres teatrals, contes per adults i també la poesía. Va obtenir el premi al millor segon guitarrista en la final celebrada a la sala Bikini de Barcelona del festival internacional “Emergenza” (edició 2004) i també va arribar a la final en format acústic del mateix festival amb la banda de rock simfònic “aiRun”.

Actualment combina la feina de mestre de música amb el projecte Velvet Jeans i el treball en la composició de peces instrumentals.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
© 2022. Creat per Velvet Jeans
bottom of page